|
zorox (2013-05-11, 19:07:57) rašė:
Ar verta ji pirkti dabar kaip tuoj naujas htc one pasirodis? Kaip suprantu renkiesi iš kokių 10 telefonų, nes visuose forumuose rašai vis, kurį rinktis. :D O šį modelį ir verta, ir neverta pirkt... Reikia žiūrėk kuo tu naudojiesi telefone, kokie kriterijai. :)
|
|
Ar verta ji pirkti dabar kaip tuoj naujas htc one pasirodis?
|
|
Labai teisingai pastebeta-S3 yra masinis,o One X retas. Lyginant abu yra geri ir panasus,bet One X yra zymiai solidesnis modelis.
|
|
Ar verta s3 keist i 4s iphone?
|
s3 (Svečias) (2013-05-10, 17:52:07) rašė:
Patarkit kuris geriau s3 ar htc one x butu gerai argumentu isgirst Pirk s3.Man patinka,kad manasis One x yra retas ir išskirtinis.O Samsungai,tai tik befaultinis pacanu telefoniuks.
|
|
As turiu s3 na ar vertetu pakeist i iphone4s?
|
donattas_22 (2013-05-10, 18:05:40) rašė: s3 (Svečias) (2013-05-10, 17:52:07) rašė:
... Manau geriau galaxy s3, nes baterija, kamera geresne uz htc one x, plius micro sd kortele dedasi, jei reikia daug atminties ir s3 tikrai gaus android 4.2 atnaujinima :) Tai kad gerai laiko ta baterija su naujausiu atnaujinimu. One x taip pat tuoj gaus 4.2 atnaujinima si ar kita menesi. Man asmeniskai 32 gb atminties per akis. Kamera taip pat nesiskundziu. Labiausiai zavi ekranas, surinkimo kokybe ir pats Sense :)
|
s3 (Svečias) (2013-05-10, 17:52:07) rašė:
Patarkit kuris geriau s3 ar htc one x butu gerai argumentu isgirst Manau geriau galaxy s3, nes baterija, kamera geresne uz htc one x, plius micro sd kortele dedasi, jei reikia daug atminties ir s3 tikrai gaus android 4.2 atnaujinima :)
|
|
Patarkit kuris geriau s3 ar htc one x butu gerai argumentu isgirst
|
|
Sveiki,pasitikrinkite,yra sistemos naujinimas is 3.18 į 3.20.
|
|
Sveiki,pasitikrinkite,yra sistemos naujinimas is 3.18 į 3.20.
|
|
Isigijau as si zveriuka :) Perejau nuo Desire HD tai jauciasi kokybe HTC puiki. Visada norejau telefono kuris nei trupucio netrasketu ir nelagintu. Toki ir gavau manau ilgai as ji turesiu :) O baterija man laiko 2 dienas rasant daug sms, narsant siektiek po interneta, pazaidziant, paskambinant su 3.20 update. Rekomenduoju :)
|
|
Šitą aparatą turiu jau 6-7mėn ir prieš atsisveikindamas su juo (visgi nuspręndžiau grįžt prie Samsung ir perku S4) parašysiu nuoširdžiai ką manau :)
Taigi, kai tik nusipirkau jį po Galaxy Note vienintelis minusas buvo mažas ekranas. Visais atžvilgiais telefonas atrodė geresnis ir gražesnis. Pirmą kart turėjau baltą telefoną, tai buvo išviso kažkas nerealaus pirmom dienom. Beats audio grojo super gerai, tačiau ausines naudojau Samsung'ines, nes HTC pagailėjo šiek tiek. Žodžiu, pasibaigus euforijai, po gero mėnesio pradėjau pripažint telefono minusus, kurių jis tikrai turi:
Baterija visai prasta. Naudodamasis tik telefono funkcijomis (darbo dienomis neturiu laiko žaisti ir naršyti) su Galaxy Note be pakrovėjo išbūdavau nuo pirmadienio ryto iki penktadienio vakaro, o su HTC One X jau trečiadienį-ketvirtadienį reikėdavo pakrovėjo. Įsijungu Wi-Fi ir išbandinėjant kas naujo atsirado Google Play telefonas išlaiko kokias 3-4h, būna karštas, kaip velnias, o originalaus pakrovėjo laidas toks trumpas, kad tenka sėdėt prie rozetės :D
Wi-Fi gaudė labai prastai. Tiesa, skaičiau, kad išėjo kažkokių brokuotų HTC partija, kur ten kažkas negerai su antena (paspaudus telefono nugarėlę prie kameros ryšys pagerėja). Arti Wi-Fi stotelės viskas gerai, tačiau toliau, kai kiti telefonai praranda vieną padalą maniškis prarasdavo jau dvi-tris. O ten kur kiti telefonai vos vos pagauna internetą, pas mane rodo, bet neprisiconectina.
Kamera tikrai neįspūdinga. Nusipirkęs galvojau priešingai, bet paskui išbandęs S2, S3 ir dar šiek tiek telefonų supratau, kad mano kamera tikrai nėra geriausia. Fokusas kartais daro nesąmones, ypač iš arčiau fotografuojant.
Sense 4/4+ iš pradžių labai patiko, dabar jau norisi TW vėl pamaigyt. Nežinau čia tiesiog nusibodo ar kaip :)
Nepaisant šių minusų telefoną laikau tikrai geru. Kartu praleidom pusę metų ir jis manęs nei kart nenuvylė užlagindamas, pakibdamas ar dar kaip nors neveikdamas. Ekranas nuostabus. Išvaizda vis dar žavi. Telefonas po pusės metų nei kiek negirgžda ir nera matomų įbrėžimų.
Tai tiek ;)
|
Iga (2013-04-29, 22:14:56) rašė:
Sveiki.. prasau padeti.. turiu HTC One X ir man is niekur nieko pradejo neveikti ekranas, telefonas veikia, gaunu skambucius, zinutes, bet kaip sakiau, pats ekranas neveikia.. nebuvo nei krites, nei suslapes.. kame reikalas? Aciu labai :) Išjunk palaikydamas knopkę, įjunk, jei nepadės nešk į garantinį.
|
|
Sveiki.. prasau padeti.. turiu HTC One X ir man is niekur nieko pradejo neveikti ekranas, telefonas veikia, gaunu skambucius, zinutes, bet kaip sakiau, pats ekranas neveikia.. nebuvo nei krites, nei suslapes.. kame reikalas? Aciu labai :)
|
|
Yra naujas atnaujinimas:
3.20.401.1
|
marcko (2013-04-21, 09:27:07) rašė:
ar ties kad siam telefonui neta lt meniu? yra šitam telefone lietuvių kalba.
|
marcko (2013-04-21, 09:27:07) rašė:
ar ties kad siam telefonui neta lt meniu? Yra lietuviskas meniu ;)
|
|
ar ties kad siam telefonui neta lt meniu?
|
|
Ar verta ji pirkti dabar kaip tuoj naujas htc one pasirodis?