Rašykite tik atsiliepimus apie .
Diskusijoms ir klausimams yra skirta kita forumo kategorija - "Viskas apie mobiliuosius telefonus".
Netinkami pranešimai bus trinami be papildomo perspėjimo.
ricii
2013-09-02, 16:22:40
|
Kostikas28 (2013-09-02, 16:13:17) rašė:
turiu. Kiek duotum?
Sweiki pasakykit jei kas zinot koda kaip atstatyt gamyklinius parametrus ar atstatymo koda kad butu viskas per naujo atkurta kodai kurie man netiko 1234-12345-0000. dekui kas pasakys.
Tai rekomenduočiau atsinaujinti į v60, man su v50 irgi nemažai bėdų buvo, v52 maždaug pasitvarkė, o v60 visai dingo. Jei teisingai atsinaujinsi, tai viskas bus ok ;)
gbrl (2012-07-18, 21:09:04) rašė:
Sveiki, kas gali būti telefonui, jei man dažnai atsiranda baltas, juostuotas, toks subraižytas ekranas. Turiu užrakinėt ir atrakinėt telefona begalę kartų, kol vėl atsigauna. Čia gal virusas koks, ar jau jam reikia remonto?
Sveiki, kas gali būti telefonui, jei man dažnai atsiranda baltas, juostuotas, toks subraižytas ekranas. Turiu užrakinėt ir atrakinėt telefona begalę kartų, kol vėl atsigauna. Čia gal virusas koks, ar jau jam reikia remonto?
Pagauk kainą Nr1. galioja iki 20val.
Pastaba. Pagauk kainą galioja, tik perkant parduotuvėje. El. prekyboje negalioja. Jums reikia surasti ir nuvykus į parduotuvę apie ją pranešti.
turiu. Kiek duotum?