»
Reklama
Forumas
Forumas » Mobilieji telefonai » Samsung » Samsung I5700 Spica  Rašyti žinutes gali tik registruoti vartotojai.

Samsung I5700 Spica

Savybių aprašymas »

Lankytojų vertinimas: 6.00

kaina: ---- Lt

Pradžioje rodomi: seniausi | naujausi

Puslapiai: |1|2|3|4|5|...|18|...|33|...|48|...|63|

Viktorija_ml_sala   2012-03-07, 23:49:03  |  cituoti
Matas (Svečias) (2012-03-07, 22:27:30) rašė:
Sveiki ar įmanoma atsinaujinti ant šio telefono Andorid naujesnes versijas ? Mano yra 2,1 update 1 , man reikia naujesnės :)
Prijunk telefoną USB kabeliu prie kompiuterio, įrašyk Samsung KIES programą. Jei bus galimybė atnaujinti OS, ji tau bus pasiūlyta.

Viktorija_ml_sala   2012-03-07, 23:47:51  |  cituoti
Tomas (Svečias) (2012-02-02, 22:44:21) rašė:
Sveiki, gal kas zinote kaip i si telefona atsisiuntus ka nors is MARKET'O issaugoti atminties kortoj? Nes dabar koki zaidima atsiusiunciu ir jau raso, kad nebera vietos. ?
Pasinaudok app2sd programa. Perkelsi programas iš telefono atminties į atminties kortelę.

snuks   2012-03-07, 22:52:48  |  cituoti
Matas (Svečias) (2012-03-07, 22:27:30) rašė:
Sveiki ar įmanoma atsinaujinti ant šio telefono Andorid naujesnes versijas ? Mano yra 2,1 update 1 , man reikia naujesnės :)
Tiksliai neatsimenu bet man rodos 2.1 naujausia :) O google negali pasinaudot? Gali būt kad atsinaujina ir iki 2.2

Matas (Svečias)   2012-03-07, 22:27:30  |  cituoti

Tomas (Svečias)   2012-02-02, 22:44:21  |  cituoti
Sveiki, gal kas zinote kaip i si telefona atsisiuntus ka nors is MARKET'O issaugoti atminties kortoj? Nes dabar koki zaidima atsiusiunciu ir jau raso, kad nebera vietos. ?

qwertyuiop   2012-01-18, 08:59:13  |  cituoti
Parduodu i5700 balta su 4gb kortele ir pakroveju. Kaune arba vilniuje 864557308

Daras Įvertino:4 2012-01-07, 08:57:32  |  cituoti
ar nurootinus telefona bus galima naudotis marketo programelemis bei tiks tie patys navigacijos instaliaciniai failai?

vygandas (Svečias)   2011-09-05, 16:54:55  |  cituoti
zmones padekit.kaip padaryti kad isirasynetu ne i telefo atminti o i sd kortele

edgaras (Svečias)   2011-08-21, 20:31:32  |  cituoti
Visi kas naudojat oficialu androida yra totalus slamstas :) lagina ir luzineja :) samdroid forume yra daug informacijos kaip root'int telefona, androida 2.2 isirasyt, arba jei riekia stabilumo spicaclair 2.0 versija, tarpinis variantas tarp androido 2.2 ir 2.1, beje kas liecia softa tai ji modifikuoja,tai gi zmones nepatingekit atsinaujint ir sau gera padaryt :)) bejeiki siu metu turi pasirodyt uzbaigtas 2.3 androidas ( cyanogenmod 7) siam telefonui :)

jei kam pagalbos reikia, kai bus laisvo laiko padesiu, galit pastu rasyt ezauka@yahoo.com

alitta Įvertino:3 2011-08-12, 16:43:04  |  cituoti
Sveiki. Mano sms baige uzsilenkti visai. Androidas visai kvailiot pradejo. kai kas nors man paskambina tai mano telefonas pats atsiliepe iskarto. nuejes i parametrus nuimiau ta varniuke kur bunau ato atsiliepimas. bet kai tai padariau vis tas pats yra. ir kai pats pakelia rageli negirdziu pasnekovo ir jis mane negirdi. bet kai as skambinu tai buna viskas tvarkoje. kaip ispresti sita beda? beto dar labai ilgai kraunasi telefonas kol isijunge apie kokias nuo 90 iki120 sekundziu androido uzkrovimas vyksta ko anksciau nebudavo. uzkraudavo anksc per kokias 18 - 30sekundziu. Bandziau padaryt gmyklinius nstatykus ir factory reset *2767*355# bet nepadejo viskas taspats kartojas isnaujo. tai gal reiktu softa perrasyt isnaujo.? Tik visa beda usb pas mane neveikia. Kazka girdejau kad eina is korteles yrasyti softa. tik kaze ar eitu yrasyt orginalu softa o ne tuos kitus modintus. gal galit man kas padeti?

qwertyuiop   2011-08-11, 13:41:34  |  cituoti
Sveiki. Kiek sito telefono baterija atlaiko dienu? su 2.1 atnaujinimu. Ar verta toki tureti ir atsisakyti mygtukinio telefono. seip turiu i8910 ir 6233 bet uzsinorejau androido, tai teks atsisakyt 6233

Daras Įvertino:4 2011-06-16, 21:37:12  |  cituoti
Sveiki. Naudoju Igo My Way 8,4 versija ant spicos. Neseniai parsisiunciau naujus zemelapius ir pastebejau,kad tarp valstybiu zemelapiu,kurie yra fbl formato, atsirado hnr formato failu, tokiu kaip "Eastern_Europe_83_TA_Easy_2010.12_110302.hnr ". Kas cia per vieni, is ju man bus kokios naudos, sita navigacija juos skaitys ir pan?Gal yra labiau uz mane nusimananciu zmoniu apie tokius dalykus? Dekui ;)

Vytas (Svečias)   2011-06-16, 12:07:14  |  cituoti
is kokio miesto tu esi? as zinau gerus meistrus is kauno tikrai tau sutvarkytu sita bedaAs esu is Šakių, bet gan daznai būnu kaaune. Tai kad nesiau i mobili linija taisykla pralaukiau dvi savaites ir pasake kad nepataisomas sudegus plokste nors pats telas veikia gerai tik reikia kad ta usb sutvarkytu tai but labai puiku. Jaigu dar ko nors tie meistrai nepridirbo.... kaip kad buna daznai... O poto softa ir pats galiu susitvarkyt. Gal duok tu geru meistru rekvizitus:-) Busiu dekingas tau.

kincikas Įvertino:4 2011-06-14, 09:28:03  |  cituoti
Vytas (Svečias) (2011-06-08, 14:11:23) rašė:
Sveiki turiu tokia problemele. Pas mane sugedo usb lizdas ir neina pasijunkti ar pasikrauti baterijoas, tad turiu su tokiu spec krovikliu kraunu isemes bat. Kur nesiau visur sake nepataisoma, nors pats elas veikia gerai. Gal kas galit kokia rimta taisykla patarti? Kaip manot ar jau jam taip sakes.... Dar isbedos galima naudotis taip kraunant. Bet nutiko ir kita problemike. Palikau tela namie, o buvo mazu vaiku tai man jie uzblokavo telefona. Nes buvau uzsimetes uzrakta su tuo paisymu. ir prie paskyros gmail prisijunkti kad atkurtu ir eitu naudotis telu bet surenku login ir pasword niekaip negali prisijunkti. nors viska gerai suvedu bet nieko neisseina. Neina kaip perrasyt softo telefono is sd korteles. Usb junktis atkrenta nes neveikia usb lizdas. Kazka girdejau kad eina is korteles perrasyt softa su triju pirstu kombinacija.
is kokio miesto tu esi? as zinau gerus meistrus is kauno tikrai tau sutvarkytu sita beda

Vytas (Svečias)   2011-06-08, 14:11:23  |  cituoti
Sveiki turiu tokia problemele. Pas mane sugedo usb lizdas ir neina pasijunkti ar pasikrauti baterijoas, tad turiu su tokiu spec krovikliu kraunu isemes bat. Kur nesiau visur sake nepataisoma, nors pats elas veikia gerai. Gal kas galit kokia rimta taisykla patarti? Kaip manot ar jau jam taip sakes.... Dar isbedos galima naudotis taip kraunant. Bet nutiko ir kita problemike. Palikau tela namie, o buvo mazu vaiku tai man jie uzblokavo telefona. Nes buvau uzsimetes uzrakta su tuo paisymu. ir prie paskyros gmail prisijunkti kad atkurtu ir eitu naudotis telu bet surenku login ir pasword niekaip negali prisijunkti. nors viska gerai suvedu bet nieko neisseina. Neina kaip perrasyt softo telefono is sd korteles. Usb junktis atkrenta nes neveikia usb lizdas. Kazka girdejau kad eina is korteles perrasyt softa su triju pirstu kombinacija.

horbitas (Svečias)   2011-04-16, 20:59:05  |  cituoti
na taip vibracija pastoviai nusiderina

Meetine   2011-04-11, 20:52:25  |  cituoti
Gal pas ką nors yr problemų su vibracija?

Tomas (Svečias)   2011-04-09, 12:56:29  |  cituoti
Sveiki, gal kas zinot? Ieinu i zinutes, parasau teksta ir kai noriu priskirti adresata, ten buna po 10 kiekvieno adresato kopiju. Kaip jas visas panaikinti ir palikti tik po 1 ?

TasPats Įvertino:4 2011-04-03, 19:11:37  |  cituoti
1611 (Svečias) (2011-04-03, 17:18:26) rašė:
sudiduriau su siokia tokia problema, nuolat atsijunge rysys, kol neisjungi telefono ir vel neijungi, jis neatsiranda, ir taip po 2-3 kartus i diena, anksciau to nebudavo. jokiu atnaujinimu nesidariau. Gal kas susidure su tokiom problemom ir zino ka daryt?
Jei su kitu telefonu ryšį gaudo, tai vadinasi problema telefono siųstuve/imtuve. Teks nešt taisyt.

1611 (Svečias)   2011-04-03, 17:18:26  |  cituoti
sudiduriau su siokia tokia problema, nuolat atsijunge rysys, kol neisjungi telefono ir vel neijungi, jis neatsiranda, ir taip po 2-3 kartus i diena, anksciau to nebudavo. jokiu atnaujinimu nesidariau. Gal kas susidure su tokiom problemom ir zino ka daryt?

Rašyti žinutes gali tik registruoti vartotojai.
Jeigu Jūs jau užsiregistravęs - prisijunkite.

Puslapiai: |1|2|3|4|5|...|18|...|33|...|48|...|63|

Apklausa
Facebook IPO (akcijų paleidimas) - 18dieną. Ar investuotumėte į FB? (13)

Visos apklausos »

Mobili.lt naujienos

Naujiena - NOKIA BH-221 stereofoninė belaidė laisvų rankų įranga! (11)

2012-05-17

Plačiau »

Nokia naujienos! (22)

Jau prekyboje pirmieji Nokia 710 ir Nokia 800 telefonai su Windows Phone operacine sistema.

2012-05-15

Plačiau »

Naujiena - Sony SmartWatch jau prekyboje! (15)

2012-05-14

Plačiau »

Samsung Note N7000 (3)

Ieškokite Samsung Galaxy Note 7000 už ypatingą kainą.

2012-05-14

Plačiau »

Samsung Galaxy TAB 7.7 (4)

Akcija Samsung TAB7.7 - P6800 už ypatingą kainą.

2012-05-11

Plačiau »

Visos mobili.lt naujienos »

© Mobili linija, 2012. Visos teisės saugomos.
USB
(Universal Serial Bus)
Jungtis, kuria prie kompiuterio galime prijungti įvairius įrenginius, pavyzdžiui, MP3 grotuvus. USB 1.1 yra senesnis duomenų perdavimo per USB jungtį standartas. Jo maksimalus greitis siekia 1,4 MB/s. USB 2.0 yra apie 50 kartų spartesnis (57 MB/s).
SMS
(Short Message Service)
Trumpųjų žinučių paslauga , reiškiantis daugelyje mobiliųjų telefonų esančią paslaugą, skirtą trumpųjų žinučių (liaudyje vadinamų "es-em-esais") siuntimui tarp mobiliųjų telefonų arba kitų panašių įrenginių. Trumpojoje žinutėje telpa 160 ženklų, tačiau kai kuriuose telefonuose jos gali būti ilgesnės, nes siųsdamas žinutę telefonas ją suskaido į keletą mažesnių. Trumposios žinutės gali būti naudojamos ir įvairioms paslaugoms užsakyti ir gauti, pvz., automobilio parkavimo, autobusų grafikų ir pan. SMS žinutės taip pat plačiai naudojamos įvairiems mokamiems žaidimams, balsavimams televizijoje.

Baterija
Baterijų tipai :
nickel-cadmium (NiCd) - nikelio kadmio jau nenaudojama naujuose telefonuose .
nickel metal hydride (NiMH) - nikelio metalo hybrido jau nenaudojama naujuose telefonuose .
lithium-ion (Li-Ion) - ličio daugiausiai naudojama .
lithium-ion polymer(Li-poly) - ličio polymero , ši baterija apie 20% ilgiau laiko negu Li-Ion baterija ir daug lengvesnė .

Prieš naudodamiesi prietaisu pirmą kartą, turite įkrauti
akumuliatorių. Prieš įkraunant akumuliatorių visiškai jo iškrauti nereikia. Priešingai nei kitose akumuliatorių sistemose, atminties efektas neturi reikšmės jo veikimui.
http://www.mobili.lt/failai/baterijos_krovimas.png

apie baterijos budėjimo trukmę:
Instrukcijose rašoma apie telefono parametrus ir ten būna paminėtas baterijos budėjimo laikas. Jis nurodytas dviem atvejais. Kai telefonu nesinaudojama (budėjimo režimas) ir kai šnekama telefonu (pokalbio režimas).

Kiek sutrumpėja budėjimo laikas %

Silpnas laukas/ieško tinklo 90%
Duomenų kabelis prijungtas 60-75%
IRDA aktyvuotas 7%
Priimamos SMS 12%
Rašomos SMS 50%
Skambutis 10-15%
Vibro skambutis 20%
Apšvietimas 15%
3G tinklas 20%
WLAN 50-80%
Foto,video 30-80%