|
|
sveiki.gal kas galit padet. parsisiunciu mini opera,ja atsidarau bet nk neina paspaust. isbandziau pora versiju operos.visur tapati beda. ir kaip isjungti virtuale java klavietura? bada2.0
|
|
buvo taisyklu ir po 30lt perrasymas,bet reik laukt savaite. man reikejo skubei. tai teko aukot 50lt. usb lizdo perlytavimas irgi 50lt kainavo tame zuvinte. snd keiciau savo samsungelio isvaizda.teko nusukti virsu ir issiimti metaliny dangtely, ir pasigedau dvieju varztuku. kai lytavo usb ,tai ir nukniso varztelius
|
Hagis (2012-04-20, 15:23:02) rašė: giedrius_telsiai (2012-04-20, 12:20:52) rašė: Hagis (2012-04-19, 19:13:10) rašė:
... 25Lt manau apie savaite,pusantros,
[/q
Alytuje žuvinto taisykloje sumokėjau 50lt uz softa Bet kainos tai "geros", aukso kasyklos.Sakyciau kad uz softa reikia sumoketi,kad gauti,bet kai pilnas internetas tu firmvariu,net ir oficialiai is samsungo puslapio ir uz dyka,tai jau apiplesimas.25-30lt tai dar pakenciama
|
giedrius_telsiai (2012-04-20, 12:20:52) rašė: Hagis (2012-04-19, 19:13:10) rašė:
... 25Lt manau apie savaite,pusantros, Softo perrasymui reikia tiek laiko.Cia kas akmens amzius.Ten puse valandos visa procedura tetrunka.Ar cia toks laiko tarpas duodamas kad zmogus isivaizduotu,kad cia labai sudetingas darbas
|
giedrius_telsiai (2012-04-20, 12:20:52) rašė: Hagis (2012-04-19, 19:13:10) rašė:
... 25Lt manau apie savaite,pusantros,
[/q
Alytuje žuvinto taisykloje sumokėjau 50lt uz softa
|
Hagis (2012-04-19, 19:13:10) rašė:
mibili linija kiek pas jus kainuoja softo perrasymas. pas mane bada 1.0 ir noriu bada 2.0? ir per kiek laiko tai padarytumet? esu Alytuje 25Lt manau apie savaite,pusantros,
|
|
įsirašiau bada 2 . super. visi trukumai panaikinti. ypac patinka normali sms klavetura. viskas super
|
Hagis (2012-04-19, 18:14:09) rašė:
Pas mane visdar bada 1.0 . teks rasyti bada 2.0 Kai isirasysi bada 2 tai nebepazinsi telefono.Labai skirsis nuo bada 1.0. jau nuo bada 1.2 versijos zymiai pasikeite.Cia aisku skirtumas i geraja puse
|
Hagis (2012-04-19, 19:13:10) rašė:
mibili linija kiek pas jus kainuoja softo perrasymas. pas mane bada 1.0 ir noriu bada 2.0? ir per kiek laiko tai padarytumet? esu Alytuje reiketu kreiptis Pulko g. 51A, Alytus (tel.: 8 682 63 066) Mobili taisykla
|
|
mibili linija kiek pas jus kainuoja softo perrasymas. pas mane bada 1.0 ir noriu bada 2.0? ir per kiek laiko tai padarytumet? esu Alytuje
|
|
Pas mane visdar bada 1.0 . teks rasyti bada 2.0
|
Hagis (2012-04-18, 11:28:04) rašė:
sveiki. mane nervuoje toks dalykas ,kai ziuriu nuotraukas pavertus bisky tel jos pradeda begti.ar galima ta begima panaikinti? visur islandziojau ,bet nieko neradau bada 2 tokiu dalyku nera.gal pas tave versija 1.2 ten lygtai buvo ta nesamone.biski per daug palenki ir bega tos nuotraukos
|
|
sveiki. mane nervuoje toks dalykas ,kai ziuriu nuotraukas pavertus bisky tel jos pradeda begti.ar galima ta begima panaikinti? visur islandziojau ,bet nieko neradau
|
|
Tai ar buvo kam su problemu su MOBILE AP programa, atsinaujinus BADA2 . Man nebepavyksta prisijungti prie pc per mobile ap. Veikia tik skype, bet interneto nevarto. Nors raso, kad rysys puikus, greitis 54.0 mbps, connected. Toks jausmas, kad pats gtelefonas riboja duomenu perdavima kompiuteriui.Ar gali,a kaip kitaip pajungti si tel. prie pc, kad naudotis elefono internetu kompiuteryje??
|
Arturas (Svečias) (2012-03-25, 23:20:13) rašė:
gal kas zino kodel samsungapps nera Navitel navigacijos? nerandu niekur jokios info kodel jis buvo pasalintas Navitelio dar nepadare ant bada 2,o Samsungas naikina visas programas kurios netinka bada 2.Manau del to jis ir dingo is appsu,nes pas mane ant bada 1.2 buvo irasytas,o kai isirasiau bada 2 jis ir kitos programos kurios neveikia ant bada 2 isgaravo
|
|
gal kas zino kodel samsungapps nera Navitel navigacijos? nerandu niekur jokios info kodel jis buvo pasalintas
|
renas (Svečias) (2012-03-25, 22:14:48) rašė:
Prie KIES tai nereikia,o jei ka noresi siustis is apps,tai reikes registruotis.Manau zmogus ta ir norejo pasakyti Tikriausiai. :)
|
Viktorija_ml_sala (2012-03-25, 20:45:38) rašė: Samsung_Bada (2012-03-21, 21:53:44) rašė:
... Skype BADA OS nėra, kad veiktų vaizdo skambučiai. Jei neklystu, yra sukurtas šioks toks "apėjimas", veikia tik chat funkcija.
Prie KIES registruotis nereikia. Prie KIES tai nereikia,o jei ka noresi siustis is apps,tai reikes registruotis.Manau zmogus ta ir norejo pasakyti
|
Samsung_Bada (2012-03-21, 21:53:44) rašė:
Sveiki visi noreciau jusu turinciu si telefona patarimo atiduotu man sesuo si samsunga su suduziusiu ekranu paziurejus ekrano kainas ir nuejus pas meistrus paklausti kiek kainuotu ekranas visur sulaukiau atsakimo 280-300 uz ekrana + darbas tai ar apsimoka ji tvarkytis paskui maciau kad sis telefonas turi vaizdo skambuciu funkcija zinau kad dar nera sukurtos skype grynai bada sos bet jei neklystu tinka java tipo skype tai ar siam modeliui yra kokia skype kur veiktu vaizdo skambuciai ir norint prisiregistruoti prie kies ar pirma per telefona turi prisiregistruoti ar nera skirtumo ir ar galima ta padaryti per pc dar neturint telefono prisiregistruoti prie kies ir siustis is ten failus Skype BADA OS nėra, kad veiktų vaizdo skambučiai. Jei neklystu, yra sukurtas šioks toks "apėjimas", veikia tik chat funkcija.
Prie KIES registruotis nereikia.
|
Samsung_Bada (2012-03-21, 23:09:46) rašė:
Ir gal kas galetu pasidalinti kokiais puslapiais kur butu galima parsisiusti zaidimu siam modeliui be samsung apps aciu Mažas pasirinkimas Bada OS. Bandyk per google ieškot.
|
|