»

Registruodamiesi interneto svetainėje www.mobili.lt, Jūs patikite UAB „Mobili linija“ (toliau – Įmonė) savo asmens duomenis ir suteikiate mums teisę juos tvarkyti pagal žemiau pateiktą Tvarką ir Prekių pirkimo – pardavimo UAB “Mobili linija” parduotuvėje internete taisyklėse (toliau – Taisyklės) numatyta apimtimi, būdais ir tikslais.

Čia rasite visą informaciją, kokius Jūsų duomenis mes renkame ir tvarkome, kam juos naudojame, kiek laiko saugome ir kt. Ši informacija svarbi, todėl tikimės, kad atidžiai ją perskaitysite.

Atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad Tvarka ir Taisyklės gali būti keičiamos, pildomos, atnaujinamos.

Asmens duomenys - tai bet kokia informacija, kuri gali būti naudojama identifikuoti asmenį, taip pat bet kokia informacija apie asmenį, kuris jau yra identifikuotas.

Įmonė renka ir tvarko šiose Taisyklėse išvardintus Jūsų asmens duomenis šiais teisiniais pagrindais:

- Jūsų sutikimas su Taisyklėse ir šioje Tvarkoje numatytomis sąlygomis;

- Teisinės prievolės, kylančios ir taikomos Įmonei, vykdymas.

Taikomų teisės aktų numatyta apimtimi ir sąlygomis tų pačių Jūsų asmens duomenų tvarkymui gali būti taikomas vienas ar keli aukščiau nurodyti teisiniai pagrindai.

 

1. Kokius Jūsų duomenis tvarkome ir kodėl?

1.1. Registracija, patikrinimas, administravimas ir bendravimas

Registracija

Registruodamiesi ir sutikdami su Taisyklėmis, Jūs pateikiate žemiau nurodytus anketinius duomenis. Tam tikrų registracijos duomenų pateikimas yra būtinas ir nepateikus jų, Jūs negalėsite naudotis Paslaugomis. Registruodamiesi Jūs patvirtinate, kad jūsų nurodyti asmens duomenys yra tikslūs ir teisingi. UAB “Mobili linija” neprisiima atsakomybės už netikslius, neišsamius ar klaidingai pateikus Jūsų duomenis.

Anketiniai duomenys:

Duomenų kategorijos

Jūsų vardas, pavardė, adresas, el. pašto adresas ir telefono numeris, naudojamo telefono modelis.

Duomenų tvarkymo terminas

Visą laikotarpį, kol Jūs naudojatės Paslaugomis.

Kaip ir kokiais tikslais mes naudojame Jūsų anketinius duomenis?

Pagal Jūsų anketinius duomenis mes interneto svetainėje www.mobili.lt ir sukuriame unikalų profilį, pagal kurį identifikuosime Jus kaip registruotą interneto svetainės www.mobili.lt naudotoją ir kuris suteiks jums galimybę pasinaudoti registruotiems naudotojams teikiamomis Paslaugomis Taisyklėse ir žemiau numatytomis sąlygomis.

Pagal Jūsų pateiktus anketinius duomenis mes taip pat Jus atpažįstame, kai, pvz., Jūs norite atnaujinti ar pakeisti savo duomenis, kreipiatės į mus dėl tam tikros asmeninės informacijos pateikimo, su asmens duomenų tvarkymu susijusių teisių įgyvendinimo ir kt.

Jūsų anketoje pateiktus kontaktinius duomenis (elektroninį paštą, telefono numerį) mes taip pat naudojame bendravimo su Jumis tikslais, įskaitant ir atsakydami į Jūsų užklausas, pastabas, teikdami Jums svarbią informaciją apie Paslaugas, jų teikimą.

Labai svarbu tai, kad Jūsų pateikiami anketiniai duomenys būtų tikslūs ir teisingi. Jeigu Jūs nurodysite neteisingus (netikrus) duomenis, juos pamiršite arba neatnaujinsite pasikeitusių duomenų, mums gali būti sunku užtikrinti Paslaugų teikimą, taip pat gali kilti nesklandumų įgyvendinant Jūsų teises. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis.

Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje interneto svetainėje.

Įmonė neturės galimybės patikrinti Jūsų pateikiamų duomenų teisingumo ir atitikimo tikrovei. Priimdami Jūsų registracijos anketą, mes laikysime, kad Jūsų duomenys yra tikslūs ir teisingi, o visi Jūsų sutikimai yra pateikti Jūsų laisva valia, išsamiai susipažinus su šia informacija ir Taisyklėmis.

1.2. Jūsų paskyros administravimas

Mes tvarkome Jūsų duomenis tam, kad galėtume prižiūrėti ir administruoti Jūsų paskyrą.

Paskyros duomenys:

Duomenų kategorijos

Registravimosi interneto svetainėje www.mobili.lt metu pateikti duomenys, prisijungimo prie paskyros duomenys.

Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas

Jūsų sutikimas sukurti ir naudotis paskyra Taisyklėse numatytomis sąlygomis

Duomenų tvarkymo terminas

Visą laikotarpį, kol Jūs esate paskyros vartotoju.

Jūsų sutikimą naudotis paskyra interneto svetainėje www.mobili.lt mes laikome gautu, kai Jūs atliekate Taisyklėse numatytus ir paskyrai susikurti reikalingus veiksmus.

1.3. Jūsų pirkimo duomenų tvarkymas

Pirkimo duomenų tvarkymas

Teikdami Jums Paslaugas – sudarydami ir vykdydami pirkimo pardavimo sutartis, atlikdami pinigų grąžinimą (jei Jūs grąžinate įsigytą prekę), suteikdami nuolaidas ir kt. – mes greta Jūsų registracijos duomenų taip pat tvarkome duomenis apie Jūsų pirkimo operacijas (toliau – pirkimo duomenys).

Paslaugų administravimo tikslu tvarkomi Jūsų pirkimo duomenys:

Duomenų kategorijos

Jūsų vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, pristatymo ir gyvenamosios vietos adresai, pirkimo bei pristatymo data ir laikas, prekių pavadinimai, kiekiai, pirkinių kainos ir suteiktos nuolaidos, mokėjimo už pirkinius metodas ir mokėjimų informacija

Duomenų tvarkymo pagrindas

Jūsų sutikimas naudotis paskyra Taisyklėse numatytomis sąlygomis

Duomenų tvarkymo terminas

10 metų nuo pirkimo operacijos atlikimo dienos.

Kaip mes naudojame Jūsų pirkimo duomenis?

Pirkimo duomenis mes saugome 10 metų nuo pirkimo operacijos atlikimo dienos, o terminui pasibaigus – juos sunaikiname ir/arba patikimai nuasmeniname, t.y. negrįžtamai atsiejame nuo Jūsų anketinių duomenų ir kitokios Jus individualizuojančios informacijos.

1.4. Klientų užklausų, skundų, prašymų ir atsiliepimų aptarnavimas

Mes naudosime Jūsų asmens duomenis atsakydami į Jūsų užklausas, skundus, prašymus ir administruodami Jūsų atsiliepimus (toliau – Užklausa).

Statistikos, rinkos ir mūsų pirkėjų elgesio tyrimų tikslu tvarkomi duomenys:

Duomenų kategorijos

Jūsų įvardinta identifikavimo ir kontaktinė informacija: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, gyvenamosios/pristatymo vietos adresas.

Jūsų Užklausos turinys: įvykis, dėl kurio kreipiatės, jo aplinkybės, data, vieta, Jūsų prašymas, reikalavimas ar atsiliepimas, prekė, kita Užklausoje pateikiama informacija;

Kiti su Užklausa pateikiami dokumentai ir (ar) duomenys: pvz. pirkimo kvito duomenys, nuotraukos.

Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas

Mūsų teisinės pareigos nagrinėti ir atsakyti į vartotojų Užklausas vykdymas, o taip pat mūsų teisėtas interesas vertinti savo klientų atsiliepimus, tikslu gerinti mūsų veiklos ir teikiamų paslaugų kokybę.

Duomenų tvarkymo terminas

Iki 10 metų

Jūsų duomenis mes naudojame tik tam, kad galėtume tinkamai ir objektyviai išnagrinėti Jūsų Užklausą, suteikti Jums reikiamą informaciją, atsakyti į Jūsų klausimus, išspręsti Jūsų prašymus ar reikalavimus. Užklausos duomenis mes taip pat galime analizuoti siekdami gerinti mūsų veiklos ir Jums teikiamų paslaugų kokybę, atsižvelgiant į Jūsų nuomonę bei pasiūlymus.

 

1.5. Kiek laiko mes tvarkome ir saugome Jūsų duomenis?

Jūsų Užklausą ir su ja susijusius Jūsų duomenis mes tvarkome ir saugome tol, kol išnagrinėjame Užklausą, pateikiame Jums atsakymą ir įvykdome priimtus sprendimus, o taip pat dar iki 24 mėnesių po Užklausos išsprendimo, tačiau ne trumpiau kaip:

- Užklausas el. paštu – 24 mėnesius

- Skundus – 36 mėnesius

- Facebook asmenines žinutes – 6 mėnesius

Jeigu dėl Užklausos inicijuojamas teisinis ginčas arba yra tokio ginčo tikimybė, mes Jūsų duomenis galime saugoti ilgiau, iki pasibaigs teisės aktuose numatyti skundo pateikimo ar ieškinio senaties terminai ir (arba) įsiteisės galutinis sprendimas.

Pasibaigus šioje Tvarkoje nustatytam Jūsų duomenų tvarkymo ir saugojimo terminui, mes Jūsų duomenis sunaikinsime.

 

2. Iš kokių šaltinių mes renkame Jūsų asmens duomenis?

Visus Jūsų asmens duomenis mes gauname tik iš Jūsų. Anketinius duomenis Jūs mums pateikiate tiesiogiai, pvz., pildydamas registracijos anketas, o pirkimo duomenis – naudodamasis Paslaugomis.

Jūsų duomenis mes taip pat gauname tiesiogiai iš Jūsų, kai Jūs pateikiate Užklausą bet kuriuo iš Jūsų pasirinktų būdų: parašydami mums elektroninį laišką, pateikdami mums rašytinę užklausą.

 

3. Kokiais atvejais ir kokiems tretiesiems asmenims mes atskleidžiame Jūsų duomenis?

Jūsų duomenis mes galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums vykdyti ir administruoti Paslaugų teikimą, teikia mums su klientų Užklausų administravimu susijusias paslaugas. Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, duomenų centrų, prieglobos ir debesijos paslaugų teikėjai. Kiekvienu atveju duomenų tvarkytojui mes pateikiame tik tiek duomenų, kiek yra būtina konkrečiam pavedimui įvykdyti ar konkrečiai paslaugai suteikti. Mūsų pasitelkti duomenų tvarkytojai gali tvarkyti Jūsų asmens duomenis tik pagal mūsų nurodymus ir negali jų naudoti kitiems tikslams ar perduoti kitiems asmenims be mūsų sutikimo.

Duomenys taip pat gali būti pateikiami kompetentingoms valdžios arba teisėsaugoms įstaigoms, pvz., policijai arba priežiūros institucijoms, tačiau tik joms pareikalavus ir tik tada, kai reikalaujama pagal galiojančius teisės aktus arba teisės aktų numatytais atvejais ir tvarka, siekiant užtikrinti mūsų teises, mūsų pirkėjų, darbuotojų ir išteklių saugumą, pareikšti, teikti ir ginti teisinius reikalavimus.

 

4. Kokiose teritorijose ir jurisdikcijose mes tvarkome jūsų asmens duomenis?

Mes Jūsų asmens duomenis tvarkome tik Europos Sąjungos teritorijoje.

 

5. Kokias teises Jums suteikia duomenų apsaugos teisės aktai ir kaip galite jomis pasinaudoti?

Duomenų apsaugos teisės aktai suteikia Jums daug teisių, kuriomis Jūs galite laisvai naudotis, o mes turime užtikrinti Jums tokią galimybę. Informaciją apie konkrečias Jūsų teises ir jų įgyvendinimo būdus mes pateikiame šioje Tvarkoje toliau, prašome atidžiai ją perskaityti.

5.1. Teisė susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų asmens duomenimis

Jūs turite teisę gauti mūsų patvirtinimą, ar mes tvarkome Jūsų asmens duomenis, o taip pat teisę susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų asmens duomenimis ir informacija apie duomenų tvarkymo tikslus, tvarkomų duomenų kategorijas, duomenų gavėjų kategorijas, duomenų tvarkymo laikotarpį, duomenų gavimo šaltinius.

Jeigu esate interneto svetainės www.mobili.lt paskyros naudotojas, Jūs galite bet kada savo paskyroje susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų asmens duomenimis (pvz.: patikrinti aktualią anketinę informaciją).

5.2. Teisė ištaisyti asmens duomenis

Jeigu pasikeitė Jūsų registracijos anketoje mums pateikti duomenys arba Jūs manote, kad mūsų tvarkoma informacija apie Jus yra netiksli ar neteisinga, Jūs turite teisę reikalauti šią informaciją pakeisti, patikslinti ar ištaisyti.

Savo duomenų korekcijas Jūs galite atlikti interneto svetainės www.mobili.lt paskyroje.

5.3. Teisė atšaukti sutikimą

Tais atvejais, kai Jūsų duomenis mes tvarkome Jūsų sutikimo pagrindu, Jūs turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą ir Jūsų sutikimu grindžiamas duomenų tvarkymas bus nutrauktas. Tam tikrais atvejais tai gali reikšti, kad nebegalėsime suteikti galimybės toliau naudotis mūsų Paslaugomis.

Bet kokiu atveju Jūsų suteiktą sutikimą ir įrodymą apie jį mes galime saugoti ir ilgesnį laikotarpį, jei to reikia, kad galėtume apsiginti nuo mums pareikštų reikalavimų, pretenzijų ar ieškinių.

5.4. Teisė pateikti skundą

Jeigu Jūs manote, kad Jūsų duomenis mes tvarkome pažeisdami duomenų apsaugos teisės aktų reikalavimus, mes visuomet pirmiausia prašome kreiptis tiesiogiai į mus. Tikime, kad geranoriškomis pastangomis mums pavyks išsklaidyti visas Jūsų abejones, patenkinti prašymus ir ištaisyti mūsų padarytas klaidas, jeigu tokių bus.

Jeigu Jūsų netenkins mūsų siūlomas problemos išsprendimo būdas, Jūs turėsite teisę pateikti skundą priežiūros institucijai, kuria Lietuvos Respublikoje yra Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija.

5.5. Teisė ištrinti duomenis (teisė būti pamirštam)

Esant tam tikroms duomenų tvarkymo teisės aktuose įvardintoms aplinkybėms (kai asmens duomenys tvarkomi neteisėtai, išnyko duomenų tvarkymo pagrindas ir kt.), Jūs turite teisę prašyti, kad mes ištrintume Jūsų asmens duomenis. Norėdami pasinaudoti šia teise, prašom pateikti raštišką prašymą.

5.6. Teisė apriboti duomenų tvarkymą

Esant tam tikroms duomenų tvarkymo teisės aktuose įvardintoms aplinkybėms (kai asmens duomenys tvarkomi neteisėtai, Jūs užginčijate duomenų tikslumą, Jūs pateikėte prieštaravimą dėl duomenų tvarkymo mūsų teisėto intereso pagrindu ir kt.), Jūs taip pat turite teisę apriboti Jūsų duomenų tvarkymą. Visgi, turime pažymėti, kad dėl duomenų tvarkymo apribojimo ir tokio apribojimo laikotarpiu mes galime neturėti galimybės užtikrinti Jums Paslaugų teikimo.

5.7. Prašymų nagrinėjimo tvarka

Gavę Jūsų prašymą dėl bet kurios Jūsų teisės įgyvendinimo, mes įsipareigojame, ne vėliau kaip per vieną mėnesį nuo Jūsų prašymo gavimo, pateikti Jums informaciją apie veiksmus, kurių ėmėmės pagal Jūsų pateiktą prašymą.

Jeigu Jūsų prašymas pateikiamas elektroninėmis priemonėmis, atsakymą mes Jums taip pat pateiksime elektroninėmis priemonėmis, išskyrus atvejus, kai tai bus neįmanoma (pvz.: dėl itin didelės informacijos apimties) arba tuomet, jei Jūs prašysite Jums atsakyti kitu būdu.

 

6. Kokiais būdais ir kokiais kontaktais galite su mumis susisiekti?

Visais duomenų tvarkymo klausimais galite kreiptis:

elektroniniu paštu: uzsakymai@mobili.lt / info@mobili.lt

korespondencijos adresas – Tarandės g. 30, Vilnius.

UAB „Mobili linija“ rekvizitai:

Juridinio asmens kodas 124273115

Buveinės adresas: Tarandės g. 30, Vilnius LT-14188

 

7. Kiek saugūs Jūsų duomenys?

Mes naudojame įvairias saugumą užtikrinančias technologijas ir procedūras, siekdami apsaugoti Jūsų asmeninę informaciją nuo neteisėtos prieigos, naudojimo ar atskleidimo. Mūsų tiekėjai yra kruopščiai atrenkami, mes iš jų reikalaujame naudoti tinkamas priemones, galinčias apsaugoti Jūsų konfidencialumą ir užtikrinti Jūsų asmeninės informacijos saugumą. Visgi, informacijos perdavimo internetu saugumas negali būti užtikrintas; bet koks informacijos mums perdavimas nurodytais būdais yra vykdomas Jūsų pačių rizika.

 

8. Ilgesnis duomenų saugojimas

Ilgesnis, negu specialiai nurodyta šioje Tvarkoje, Jūsų asmens duomenų saugojimas gali būti vykdomas tik, kai:

- būtina, kad mes galėtume apsiginti nuo reikalavimų, pretenzijų ar ieškinių ir įgyvendinti savo teises;

- esama pagrįstų įtarimų dėl neteisėtos veikos, dėl kurios yra atliekamas tyrimas;

- Jūsų duomenys būtini tinkamam ginčo, skundo išsprendimui;

- rezervinių kopijų ir kitais tikslais;

- esant kitiems teisės aktuose numatytiems pagrindams.

 


    

Apklausa
2018 metų geriausias gamintojas! (5)
 

Visos apklausos »

Mobili.lt naujienos

Pradedame maratoną “Pagauk kainą” (0)

Pagauk kainą Nr1. galioja iki 20val.
Pastaba. “Pagauk kainą” galioja, tik perkant parduotuvėje. El. prekyboje negalioja. Jums reikia surasti ir nuvykus į parduotuvę apie ją pranešti.

2018-12-13

Plačiau »

Ypatingos Galaxy Watch kainos! (0)

42 mm rožinio aukso arba juodas - 259 eur,
46 mm sidabrinis - 279 eur!

2018-12-03

Plačiau »

Iki 30% nuolaidos aksesuarams! (0)

20% įkrovikliams, kabeliams, neoriginaliems dėklams, Apple dėklams

30% apsauginiams stikliukams, Samsung ir Huawei dėklams

2018-10-19

Plačiau »

iPhone XR išankstinė prekyba (0)

2018-10-19

Plačiau »

Huawei Mate 20 pro išankstinis užsakymas (0)

2018-10-17

Plačiau »

Visos mobili.lt naujienos »

 
© Mobili linija, 2018. Visos teisės saugomos.