|

Nokia Lumia 720
|
|
|
irina_s (2015-07-22, 14:51:47) rašė:
Laba diena. Nurodykite prasau kaip lumia 720 galiu naudotis laikmaciu ir diktofonu. Dekui Atsisiuskite is programeliu parduotuves programeles:
Stopwatch - laikmatis
Voice recorder - diktofonas
|
Laba diena. Nurodykite prasau kaip lumia 720 galiu naudotis laikmaciu ir diktofonu. Dekui
|
_Thommy_ (2015-07-10, 18:33:38) rašė:
Gal kas žino kokia kaina būtų pakeist mikrofoną šiam aparatui? Ačiū. Mikrofono modulio keitimas 67,30 LT
19,49 EUR
www.mttc.lt/Nokia/720-Lumia. html
|
Gal kas žino kokia kaina būtų pakeist mikrofoną šiam aparatui? Ačiū.
|
http://www.mobili.lt/lt/forumas/mobilieji_telefonai/nokia/lumia_720_problemos_su_ekranu.html?psl=last#zin531414
cia tas kur klause :) o kaip tu isjungti bandai??? spaudi ir neissijungia??? :D galiu priminti kad paspausti neuztenka reik dar ir prabraugti i apacia ekrana :) turetu issijungti :) ir ekranas atsigauti :)
|
I_am (2014-10-14, 13:28:54) rašė: Sandra (Svečias) (2014-10-14, 11:31:12) rašė:
... Sveiki, jeigu pirktas ML (Mobili Linija), tai visų pirma siūlau parašyti įmonės savininkui Edas (parašykite asmeninę žintuę). Jeigu ne iš ML tuomet kreipkitės į specialias tarnybas, kurios padės atgauti tam tikrą sumą už telefoną arba tiesiog padės išspręsti problemas, iškilusias serviso centre; ) Telefonas pirktas ne is MB. Ir dar as kai padaviau jam taisyt tel jokiu popieriu nepasirasinejau, o kai grazino ir paeme pinigus toki maza kasos cekiuka gavau kad sumoketa 350, bet uz ka moketa neraso
|
Sandra (Svečias) (2014-10-14, 11:31:12) rašė:
Sveiki, sudužo mano lumios ekranas, nunešiau pakeisti, sumokejau 350 pakeite gan greita. Po pakeitimo antra ar trečia diena ekranas karts nuo karto pastrikdavo ir būdavo nejautrus kol galiausiai isvis pastrigo ir i lietima visiskai nereagavo. Nunešiau meistrui jis para palaikė sako veikia, išėmiau patereika ydejau ir vel veikia. Nu ka parsinešu namo praeina para telefonui vėl taspats ir vėl nešu. Nu ir ka meistras man dabar sako, pakeisiu į kita ekraną gal šitas nekokybiškas, bet jei ir su kitu ekranu taspats bus, grąžinsiu pinigus ir telefoną. Tai ka jis man grąžins neveikiantį? Kai nunešiau telefonas veikė tobulai tik kad stikliukas buvo skilęs ir su tuo skilusiu as sekmingai naudojausi porą mėnesių tik buvo nepatogu norėjosi gražaus tel. Ką man daryti jei jis grąžins pinigus ir neveikiantį telefoną? Sveiki, jeigu pirktas ML (Mobili Linija), tai visų pirma siūlau parašyti įmonės savininkui Edas (parašykite asmeninę žintuę). Jeigu ne iš ML tuomet kreipkitės į specialias tarnybas, kurios padės atgauti tam tikrą sumą už telefoną arba tiesiog padės išspręsti problemas, iškilusias serviso centre; )
|
Sveiki, sudužo mano lumios ekranas, nunešiau pakeisti, sumokejau 350 pakeite gan greita. Po pakeitimo antra ar trečia diena ekranas karts nuo karto pastrikdavo ir būdavo nejautrus kol galiausiai isvis pastrigo ir i lietima visiskai nereagavo. Nunešiau meistrui jis para palaikė sako veikia, išėmiau patereika ydejau ir vel veikia. Nu ka parsinešu namo praeina para telefonui vėl taspats ir vėl nešu. Nu ir ka meistras man dabar sako, pakeisiu į kita ekraną gal šitas nekokybiškas, bet jei ir su kitu ekranu taspats bus, grąžinsiu pinigus ir telefoną. Tai ka jis man grąžins neveikiantį? Kai nunešiau telefonas veikė tobulai tik kad stikliukas buvo skilęs ir su tuo skilusiu as sekmingai naudojausi porą mėnesių tik buvo nepatogu norėjosi gražaus tel. Ką man daryti jei jis grąžins pinigus ir neveikiantį telefoną?
|
Kau prieinamas Lumia Cyan atnaujinimas.
|
Garantinis privalo tvarkyt o po 3ju kartu kejst telefona
|
Visos problemos isisprende nunesiau i garantini pakejte ekrana ir vel nestringa
|
Svecias720 (Svečias) (2014-06-12, 16:26:00) rašė:
Kokia siuo telefono kaina apytiksliai yra siuo metu? Šio telefono operatorių salonuose jau nėra, bet vienoje internetinėje parduotuvėje Lumia 720 kaina yra 1000 litų. Bus užsikėlę, nes realiai dabar 700 Lt būtų didžiausia suma, už kurią būtų galima nusipirkti visiškai naują.
|
Kokia siuo telefono kaina apytiksliai yra siuo metu?
|
iBol1ty (2014-05-26, 10:12:43) rašė:
Gal yra tikslesnių žinių kada Windows Phone 8.1 atnaujinimas atkeliaus į lietuviškuosius Nokia Lumia 720? Liepa :)
|
Gal yra tikslesnių žinių kada Windows Phone 8.1 atnaujinimas atkeliaus į lietuviškuosius Nokia Lumia 720?
|
sefas210 (2014-04-08, 20:25:17) rašė: saskis (2014-04-08, 19:33:28) rašė:
... Na maniskis l720 pries savaite irgi neturejo Vaiko lumia 520 nestringa, nors kala asphalt 8... Apie aukstesnius telefonus net nekalbu. Tavo vietoje atstatyciau gamyklinius parametrus, jei nepadetu- i garantini.
|
saskis (2014-04-08, 19:33:28) rašė: SDRAM (2014-04-08, 19:22:07) rašė:
... 920 irgi neturi :) Na maniskis l720 pries savaite irgi neturejo
|
SDRAM (2014-04-08, 19:22:07) rašė: sefas210 (2014-04-08, 19:07:14) rašė:
... Turėti ir turimi lumia 520, 720, 820, 925 neturi (nepastebėjau) tokių problemų. 920 irgi neturi :)
|
|
|
Atgaukite 100 už naują Samsung Galaxy įrenginį! (3)
Registruokite naująjį Galaxy įrenginį Samsung Members programėlėje ir atgaukite 100 į savo sąskaitą!
|
Naujasis Samsung Galaxy A53 5G (2)
Gaukite Galaxy Buds Live ausines dovanų!
|
Juodasis penktadienis! (0)
Galaxy Buds Live - 69!
|
Samsung Galaxy A52s tik 349.
|
Gaukite dvigubą seno įrenginio vertę pirkdami naują Galaxy!
|
Visos mobili.lt naujienos »
|
Laba diena. Nurodykite prasau kaip lumia 720 galiu naudotis laikmaciu ir diktofonu. Dekui
Stopwatch - laikmatis
Voice recorder - diktofonas