|

Samsung Galaxy J5 2016
|
Pradžioje rodomi:
seniausi
|
naujausi
|
Puslapiai: |1|2|
|
|
|
Nera ekrano dubliavimo , negalima zeisti zeidimus dideliam ekrane . Didelis minusas !
|
senis (Svečias) (2017-06-29, 08:17:39) rašė:
Įsigijau tokį telefoną tačiau jame nedega nei krovos,nei praleistų skambučių indikatoriai viršuje-čia gedimas ar gamintoju pokštas? J serijos telefonuose nera indikacines lemputes :-)
|
Įsigijau tokį telefoną tačiau jame nedega nei krovos,nei praleistų skambučių indikatoriai viršuje-čia gedimas ar gamintoju pokštas?
|
Telefoną turiu jau 5 mėn. Ir turiu pastebėjimą, kad jis netinka naudojamiems daug programėlių, nes paspaudus mygtuką, tenka palaukti keletą sekundžių (uždelsimas). Yra ir pliusų: baterijos laikymas, fotoaparatas.
|
Kaina Ta Pati. TAI KAME AKCIJA?
|
J5 2017 vs J5 2016 Palyginimas Lietuviskai
https://www.youtube.com/watch?v=nqMUMokhVUE
Ant Zaidimu nera toks jau ir geras, nes Snapdragon 400 serija, Ziurekit Geriau su Snapdragon 600 serija, Kirin 650 procesoriais.
|
Carbon (2017-03-03, 00:20:53) rašė:
Telefonas labai geras. Tvirtas korpusas, tik abejonių kelia plonas galinis dangtelis, kurį norint atidaryt būna streso kad nelūžtų.
Sunkūs žaidimai veikia puikiai, programos taip pat.
Kraunu kasdien, bet ir naudoju intensyviai.
Anksčiau galvojau, kad būtų gerai galingas telefonas kuris kainuoja bent 400eur. Tiek išleist nereikėjo, turiu viską ko reikia už 200eur. Jei turėčiau S7, esu tikras neišnaudočiau jo max galimybių.
Man J5 užteks ilgam. Mažoka gal 25 000 antutu ir 20 FPS. Nemanau kad sunkūs žaidimai gerai eina.
Šiuolaikinis flagmanas renka po 140 - 150 tkst. su 60 FPS.
|
Telefonas labai geras. Tvirtas korpusas, tik abejonių kelia plonas galinis dangtelis, kurį norint atidaryt būna streso kad nelūžtų.
Sunkūs žaidimai veikia puikiai, programos taip pat.
Kraunu kasdien, bet ir naudoju intensyviai.
Anksčiau galvojau, kad būtų gerai galingas telefonas kuris kainuoja bent 400eur. Tiek išleist nereikėjo, turiu viską ko reikia už 200eur. Jei turėčiau S7, esu tikras neišnaudočiau jo max galimybių.
Man J5 užteks ilgam.
|
Ina (Svečias) (2016-12-03, 14:44:49) rašė:
Gal zinot kaip panaikint kazkokia ekrano perdanga? Pastoviai prasineja visokiu leidimu... kas ce per nesamone Na ir man tai aktualu, maniau, jog tik pas mane sitas bugas. Neleidzia siustis dainu ir panasiai, gal reikalingas root??? Patarimu prasyciau, gal ML darbotojai galetu kazka papasakot apie tai??
|
Na procesorius tai tas pats kaip ir 2015 metu :)
|
Susirūpinęs (Svečias) (2016-12-04, 15:24:59) rašė:
O kuo skiriasi 2016 nuo 2016new? Dvigubai atminties J5 8gb o J5 2016 New 16 gb tai pogi talpesnė baterija ir stipresnis procesorius puikus gaminys :-)
|
O kuo skiriasi 2016 nuo 2016new?
|
Ar turite dar juodos spalvos
|
Gal zinot kaip panaikint kazkokia ekrano perdanga? Pastoviai prasineja visokiu leidimu... kas ce per nesamone
|
!!! (Svečias) (2016-06-09, 17:46:53) rašė:
Ant sito tlf nera priekimes kameros?????? Priekine kamera yra 5MP su blykste.
|
Pokalbių trukmė (3G WCDMA) (val.)
Iki 21
samsung.lt duomenys
|
Хотел узнать у Вас сколько штук есть в продаже?
|
dj44 (2016-06-17, 16:37:36) rašė:
Samsung J5 2015 pries J5 2016 palyginimas Lietuviskai ir kiti vidutines klases telefonai:
https://www.youtube.com/watch?v=nqMUMokhVUE Siaubas, o ne apzvalga... Jokios savigarbos... Toko pat lygio kaip selfių darymas wc, pakakojus...
|
Samsung J5 2015 pries J5 2016 palyginimas Lietuviskai ir kiti vidutines klases telefonai:
https://www.youtube.com/watch?v=nqMUMokhVUE
|
|
|
Atgaukite 100 už naują Samsung Galaxy įrenginį! (3)
Registruokite naująjį Galaxy įrenginį Samsung Members programėlėje ir atgaukite 100 į savo sąskaitą!
|
Naujasis Samsung Galaxy A53 5G (2)
Gaukite Galaxy Buds Live ausines dovanų!
|
Juodasis penktadienis! (0)
Galaxy Buds Live - 69!
|
Samsung Galaxy A52s tik 349.
|
Gaukite dvigubą seno įrenginio vertę pirkdami naują Galaxy!
|
Visos mobili.lt naujienos »
|