Rašykite tik atsiliepimus apie .
Diskusijoms ir klausimams yra skirta kita forumo kategorija - "Viskas apie mobiliuosius telefonus".
Netinkami pranešimai bus trinami be papildomo perspėjimo.
Ivan (Svečias)
2017-07-11, 16:54:44
|
Nera ekrano dubliavimo , negalima zeisti zeidimus dideliam ekrane . Didelis minusas !
senis (Svečias) (2017-06-29, 08:17:39) rašė:
Įsigijau tokį telefoną tačiau jame nedega nei krovos,nei praleistų skambučių indikatoriai viršuje-čia gedimas ar gamintoju pokštas?
J serijos telefonuose nera indikacines lemputes :-)
Telefoną turiu jau 5 mėn. Ir turiu pastebėjimą, kad jis netinka naudojamiems daug programėlių, nes paspaudus mygtuką, tenka palaukti keletą sekundžių (uždelsimas). Yra ir pliusų: baterijos laikymas, fotoaparatas.
Carbon (2017-03-03, 00:20:53) rašė:
Telefonas labai geras. Tvirtas korpusas, tik abejonių kelia plonas galinis dangtelis, kurį norint atidaryt būna streso kad nelūžtų.
Sunkūs žaidimai veikia puikiai, programos taip pat.
Kraunu kasdien, bet ir naudoju intensyviai.
Anksčiau galvojau, kad būtų gerai galingas telefonas kuris kainuoja bent 400eur. Tiek išleist nereikėjo, turiu viską ko reikia už 200eur. Jei turėčiau S7, esu tikras neišnaudočiau jo max galimybių.
Man J5 užteks ilgam.
Mažoka gal 25 000 antutu ir 20 FPS. Nemanau kad sunkūs žaidimai gerai eina.
Šiuolaikinis flagmanas renka po 140 - 150 tkst. su 60 FPS.
Telefonas labai geras. Tvirtas korpusas, tik abejonių kelia plonas galinis dangtelis, kurį norint atidaryt būna streso kad nelūžtų.
Sunkūs žaidimai veikia puikiai, programos taip pat.
Kraunu kasdien, bet ir naudoju intensyviai.
Anksčiau galvojau, kad būtų gerai galingas telefonas kuris kainuoja bent 400eur. Tiek išleist nereikėjo, turiu viską ko reikia už 200eur. Jei turėčiau S7, esu tikras neišnaudočiau jo max galimybių.
Ina (Svečias) (2016-12-03, 14:44:49) rašė:
Gal zinot kaip panaikint kazkokia ekrano perdanga? Pastoviai prasineja visokiu leidimu... kas ce per nesamone
Na ir man tai aktualu, maniau, jog tik pas mane sitas bugas. Neleidzia siustis dainu ir panasiai, gal reikalingas root??? Patarimu prasyciau, gal ML darbotojai galetu kazka papasakot apie tai??
Galaxy Fold5 kompiuterio galia jūsų kišenėje.
Telefonas su išties dideliu ekranu leis jaustis kaip kino teatre. Tai gali būti puiki žaidimų konsolė arba kelių ekranų darbinis įrankis leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu. Įrenginys pasižymi galinga, aukščiausio lygio kamera. Telefonas sulenkiamas, kad lengvai tilptų jūsų rankose.
(Personal Identification Number)
Apsaugos kodas SIM korteles. Kodą gaunate kartu su SIM kortele. PIN kodą galite pasikeisti .
GB
Gigabaitas
Duomenų kiekio vienetas. 1 GB = 1024 MB = 1048576 KB. Vienas kilobaitas (KB) yra 1024 baitai. Viename baite telpa vienas simbolis, pvz., raidė. DVD filmas užima apie 4-7 GB, muzikinis CD - 0,67 GB.
Kamera
Galimybė fotografuoti ir filmuoti .
Kokybė priklauso nuo optikos ir programinės įrangos .
3G
(3G)trečiosios kartos ryšys.
3G ryšys įgalina perduoti duomenis iki 2Mbps greičiu.
3G ryšys dar vadinamas UMTS arba WCDMA .
WCDMA
(Wideband Code Division Multiple Access)
Tai tas pats UMTS (3G).