Rašykite tik atsiliepimus apie .
Diskusijoms ir klausimams yra skirta kita forumo kategorija - "Viskas apie mobiliuosius telefonus".
Netinkami pranešimai bus trinami be papildomo perspėjimo.
ANITA FILIPEK (Svečias)
2022-05-25, 21:23:58
|
Merginos, rekomenduoju tik poną Udamą! Padarė už mane burtą. Tai tiesiog neapsakoma! kaip tau pasaka ir tiek!) rezultatas net geresnis nei tikėjausi ir gavau greičiau nei tikėjausi!) viskas tiesiog super! Bet yra vienas dalykas, jis daro tik baltą meilės burtą ir sakė, kad burtai buvo skirti tiems, kurie anksčiau buvo santykiuose, bet iš principo manau, kad niekam nereikia kerinti svetimo žmogaus.) bet koks poveikis! gaila, kad neradau anksciau, kaip issaugojau santykius vien mokedama uz reikalingus daiktus.. dabar mes su sužadėtiniu ruošiamės tuoktis) Tikiuosi, kad mano apžvalga kažkam padės rasti laimę ir sutaupykite daug pinigų!) susisiekite su juo Whatsapp (+27 65 897 8226) arba el. paštu ([email protected])
Skambinkite ir whatsapp ponui Udamai
Super aparatas, 4 metus turiu, jokiu problemu. Kad visi taip laikytu kaip sitas. Ir kaip tokiu metu tlf gan geros foto. Man asmeniskai didelis pliusas tai tie LEDai, daznai kaip prozektoriu panaudoju :)
Sveiki, kaip manot, kas gali buti mano telefonui SonyEricsson k550i? Jis neisijungia, kai bandai ijungi atsiranda balta sviesa ir vel pradingsta... Bandziau baterija kita deti bet niekas nepasikeite, buvau ir nuvezes taisyti, bet nesutaise...
Lukas (Svečias) (2010-09-28, 11:51:55) rašė:
Gal kam buvo problema su krovimu telefono, kur problema ne pakrovejo, o lizdas telefono kur kisamas pakrovejas, ar gali buti, jog jis apsineses ar tiesiog negaudo kontakto ?
gali but bet geriausia nesk i taisykla ir paziures kame saknys
Gal kam buvo problema su krovimu telefono, kur problema ne pakrovejo, o lizdas telefono kur kisamas pakrovejas, ar gali buti, jog jis apsineses ar tiesiog negaudo kontakto ?
Sveiki, norėčiau paklausti, gal kam nors iš jūsų yra jis skendęs, nes dabar nežinau ar veiks, nes baterija išsipūtė, o kitos taip greitai nerasiu. Ačiū. :)
Labas, draugai. Šaunus telefoniukas - jau ketvirtus metus tarnauja, tad nenuostabu, kad ir dangtelis visas nudrožtas. Įdomu, kur būtų galima įsigyt dangtelių? Norėčiau vienspalvio - balto arba kokio ryškaus. Tad kur būtų galima įsigyti? :)
padekit jai galit man apsispresti del sito tel.nes nezinau kuris geriau ar sis ar nokia6300 ar LG KE500:
Patarčiau šio LG nepirkti, nes pats jį tūrėjau, mažai funkcijų ir pas daug ką kas turėjo šį tel. iš niekur nieko pradėjo neveigti ekranas... Bet čia tavo pasirinkimas.
Saska (Svečias) (2010-04-07, 21:52:30) rašė:
Sveiki, geras telefonas, bet atsirado beda su: pastoviai stringa, sunkiai isijungia. Manau, kad reiktu perrasyt softus, analogiska problema buvo pas drauga, tik su "atsmaukiamu" SonyEricsson, kiek tai kainuoja?
Saska (Svečias) (2010-04-07, 21:52:30) rašė:
Sveiki, geras telefonas, bet atsirado beda su: pastoviai stringa, sunkiai isijungia. Manau, kad reiktu perrasyt softus, analogiska problema buvo pas drauga, tik su "atsmaukiamu" SonyEricsson, kiek tai kainuoja?
Galaxy Fold5 kompiuterio galia jūsų kišenėje.
Telefonas su išties dideliu ekranu leis jaustis kaip kino teatre. Tai gali būti puiki žaidimų konsolė arba kelių ekranų darbinis įrankis leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu. Įrenginys pasižymi galinga, aukščiausio lygio kamera. Telefonas sulenkiamas, kad lengvai tilptų jūsų rankose.
Skambinkite ir whatsapp ponui Udamai