Rašykite tik atsiliepimus apie .
Diskusijoms ir klausimams yra skirta kita forumo kategorija - "Viskas apie mobiliuosius telefonus".
Netinkami pranešimai bus trinami be papildomo perspėjimo.
turejau toki, symbian yra uiq sistema kuri mirusi. leta nera, bet ramu truksta tik 64mb ir ekranas braizosi, o uzklijavus plievele nesimaigo, nes per stora
DoOo (Svečias) (2010-02-13, 17:23:04) rašė:
Bet 5700xp nenuskaito exelio, wordo... Be to batarkė jau ne ytin gerai veikia, o kiek girdėjau ericsson akumai vieni iš geresnių. Jis vos ne mini kompiuteriukas, patogu turėtų būti nete naršyt, o tai man svarbu. Tai neverta? :)
Papildomą programą įrašykit ir viską skaitys :) Nepasakyčiau kad vieni geresnių, ypač šitas labai senas modelis, tai kas ten žino, kokia ten baterija, gali būti jau suvaryta. Anoks čia kompiuteriukas, senas jau labai kaip minėjau, tai tikrai galimybės nėra geros. Patariu nekeisti, bent aš tikrai nekeisčiau, neverta :)
Bet 5700xp nenuskaito exelio, wordo... Be to batarkė jau ne ytin gerai veikia, o kiek girdėjau ericsson akumai vieni iš geresnių. Jis vos ne mini kompiuteriukas, patogu turėtų būti nete naršyt, o tai man svarbu. Tai neverta? :)
DoOo (Svečias) (2010-02-12, 16:04:57) rašė:
Turiu dabar nokia 5700xp. Man pasiūlė jį keist į šitą aparačiuką. Gal kas patarsit, ar tikrai verta? Nokia man patogesni, be to 5700xp yra naujesnis, išleistas 2007m.
Neverta, šitas senas, lėtas, didelis, neturi jis daug galimybių..
Turiu dabar nokia 5700xp. Man pasiūlė jį keist į šitą aparačiuką. Gal kas patarsit, ar tikrai verta? Nokia man patogesni, be to 5700xp yra naujesnis, išleistas 2007m.
Galaxy Fold5 kompiuterio galia jūsų kišenėje.
Telefonas su išties dideliu ekranu leis jaustis kaip kino teatre. Tai gali būti puiki žaidimų konsolė arba kelių ekranų darbinis įrankis leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu. Įrenginys pasižymi galinga, aukščiausio lygio kamera. Telefonas sulenkiamas, kad lengvai tilptų jūsų rankose.