Rašykite tik atsiliepimus apie .
Diskusijoms ir klausimams yra skirta kita forumo kategorija - "Viskas apie mobiliuosius telefonus".
Netinkami pranešimai bus trinami be papildomo perspėjimo.
slapta (Svečias)
2011-11-21, 16:54:19
|
turiu toki telefa.noriu parduoti bet nezinau mazdaug kokia jo verte butu.na man tai jis nelabai patinka.
turejau si telefona pora metu ir jis buvo pats prasciausias is mano turetu. imtas naujas,is salono. telefono sleifa taisyt reikejo,kamera prasta,ausines sugedo.pliusas tik,kad grojo garsiai ir kokybiskai.
as turiu toki jau nezinau kiek laiko, tikrai super jau teko viena kart taisykloj pabuvot, bet nieko labai rimto nebuvo. dauk dainu telpa, paveiksliuku ir t.t
turiu sita tel, jau nzn pas mane jis kokie 3 metai, pries tai dar 2metus mano draugei tarnavo, viskas kuo puikiausiai veikia, jei ka domintu ir noretu pirkti, tai galiu parduoti. rasykit i el pasta [email protected]
Turiu šita telefoną jau trečius metus, lbj daug kartu buvo nukritęs ir suspaustas vieną kartą teko taisyti nes ekranas neisijunginedavo buvo baltas ;D o šeip viskas puikiai veikia nors ir toliau krenta.;DD
Nana (Svečias) (2010-05-19, 17:59:22) rašė:
Turiu ir aš šį telefoniuką jau beveik ketverius metus. Daug jis atlaikė, ir karščio, ir šalčio, yra itin skaudžiai kritęs kažkur iki 10 kartų, buvo puikus palydovas kelionėse, ir vis dar juo džiaugiuosi. Neseniai pamečiau mikrofono apsaugines plėveles ir tą uždarymą amortizuojančią, gal įmanoma kur gaut, reikia paieškot. Viena draugė vis skundžias, kad silpniau mane girdi, tai reikėtų patikrint kaip nors ar čia mano telefono kaltė. Bet, apart to, neturiu kuo skųstis. Korpusas tiek iš išorės, tiek iš vidaus puikiai išsilaikęs, nusidėvėjimo požymiai minimalūs (kiti taip atrodo po trijų mėnesių), baterija vis dar laiko iki 5 val. pokalbio, jei mažai kalbu, pamirštu kada kroviau. Jokių gedimų kol kas nebuvo. Jei toliau taip veiks, tikiuosi naudoti dar bent porą metų (tikiuosi, nepages po to kai pagirsiu :) ). Garso kokybė puiki. Taip pat didelis pliusas, kad ausinės garsą siunčia ten kur reikia ir aplinkiniai nėra priversti klausytis mano muzikos. Labai patiko tokia telefono-grotuvo versija. Išjungus telefono režimą, muzikos toliau galima klausytis ir lėktuve. Nuotraukų kokybė prasta, tačiau man šios funkcijos ir nereikėjo, nes kokybiškoms nuotraukoms yra tokie stebuklai kaip fotoaparatai :))
Žodžiu, gerbiu ir myliu šitą telefoniuką. Vertinu 10+
taip, tai vienas iš pirmųjų walkman serijos. Tikrai pagal tų laikų technologijas, kaip pramoginis telefonas- jis SE legenda.
Turiu ir aš šį telefoniuką jau beveik ketverius metus. Daug jis atlaikė, ir karščio, ir šalčio, yra itin skaudžiai kritęs kažkur iki 10 kartų, buvo puikus palydovas kelionėse, ir vis dar juo džiaugiuosi. Neseniai pamečiau mikrofono apsaugines plėveles ir tą uždarymą amortizuojančią, gal įmanoma kur gaut, reikia paieškot. Viena draugė vis skundžias, kad silpniau mane girdi, tai reikėtų patikrint kaip nors ar čia mano telefono kaltė. Bet, apart to, neturiu kuo skųstis. Korpusas tiek iš išorės, tiek iš vidaus puikiai išsilaikęs, nusidėvėjimo požymiai minimalūs (kiti taip atrodo po trijų mėnesių), baterija vis dar laiko iki 5 val. pokalbio, jei mažai kalbu, pamirštu kada kroviau. Jokių gedimų kol kas nebuvo. Jei toliau taip veiks, tikiuosi naudoti dar bent porą metų (tikiuosi, nepages po to kai pagirsiu :) ). Garso kokybė puiki. Taip pat didelis pliusas, kad ausinės garsą siunčia ten kur reikia ir aplinkiniai nėra priversti klausytis mano muzikos. Labai patiko tokia telefono-grotuvo versija. Išjungus telefono režimą, muzikos toliau galima klausytis ir lėktuve. Nuotraukų kokybė prasta, tačiau man šios funkcijos ir nereikėjo, nes kokybiškoms nuotraukoms yra tokie stebuklai kaip fotoaparatai :))
Žodžiu, gerbiu ir myliu šitą telefoniuką. Vertinu 10+
Galaxy Fold5 kompiuterio galia jūsų kišenėje.
Telefonas su išties dideliu ekranu leis jaustis kaip kino teatre. Tai gali būti puiki žaidimų konsolė arba kelių ekranų darbinis įrankis leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu. Įrenginys pasižymi galinga, aukščiausio lygio kamera. Telefonas sulenkiamas, kad lengvai tilptų jūsų rankose.
Galimybė fotografuoti ir filmuoti .
Kokybė priklauso nuo optikos ir programinės įrangos .
Ekranas
Ekranai būna spalvoti ir nespalvoti .
Spalvotų ekranų tipai : STN ,TFT , TFD , OLED , AMOLED
Spalvų kiekis :
Ekrano rezoliucija taškais :
Ekrano eilučių kiekis :
Ekrano reagavimas į apšvietimą :
Atminkite : Kuo didesnis , ryškesnis , kontrastingesnis ekranas tuo trumpiau laikys baterija .
Pokalbio
Parodo, kiek telefonu galima laiko maksimaliai išvien kalbėti .
Walkman
Sony Ericsson muzikinis mobilusis telefonas.
IM
IM (Instant Messaging) tiesioginiai pranešimai tai bendravimo įrankis, leidžiantis naudotojams tiesiogiai kalbėtis siunčiant ir skaitant žinutes savo mobiliųjų telefonų ekranuose.