Rašykite tik atsiliepimus apie .
Diskusijoms ir klausimams yra skirta kita forumo kategorija - "Viskas apie mobiliuosius telefonus".
Netinkami pranešimai bus trinami be papildomo perspėjimo.
dima_ml
2013-02-06, 20:16:11
|
duncas96 (2013-02-06, 18:24:33) rašė:
Sveiki, kiek sis telefona turi garsiakalbiu ir kur jie yra?
mum1s (2012-12-27, 20:44:06) rašė:
Sveiki,nutiko bėda su telefonu. Taigi tikiuosi paaiškinsiu suprantamai... Susirašinėjau,kai pasirodė pranešimas,kad atmintis perpildyta. Nežinau,ar tikrai dėl to,bet iš pradžių ištryniau kelis paveiksliukus. Kai vėl pasirodė tas pats pranešimas ištryniau kelis sms. Toliau man rašė ir ėjo sms į telefoną nuo draugės. Vėl pasirodė tas pats pranešimas,kad atmintis perpildyta. Tada pabandžiau ištrinti visus sms,kai telefonas ėmė ir išsijungė. Pabandžiau įjungti telefoną - neįsijungė. Bandžiau vėl ir vėl,kol pagaliau įsijungė. Deja nieko gero nebuvo. Kai įjungiau telefoną viskas buvo atsistatę į gamyklinius parametrus. Anglų kalba...tinklo nerodė ir baterija buvo ant išsikrovimo ribos,telefonų numeriai dingę,taip pat ir visi sms. Telefonas vėl išsijungė. Įjungiau įkroviklį,kad pradėtų krautis telefonas. Telefonas pats įsijungė ir pasirodė Sony ženkliukas. Vėliau turėjo pasirodyt ženkliukas,kad baterija kraunasi,bet jo nebuvo,rodė tik užrašą "Batery". Tada vėl pabandžiau įjungti telefoną. Jis įsiijungė,bet baterija nesikrovė. Tada paspaudžiau mygtuką,kur reguliuojamas garsas,ten rodė,kad vietos telefone yra,tik,kad baterija išsikrauna. Tada baigiau visus įkrovimus,išėmiau bateriją,vėl įdėjau ir pabandžiau įkrauti telefoną ir man angliškai išmetė užrašą,kad naudočiau tik originalią bateriją (bet juk ji tokia ir yra!).
Tad gal,kas nors galėtų paaiškinti,kas nutiko mano telefonui? Ar galėjo jis užlūžti nuo sms? Ir ką man dabar daryti? Nešti į taisyklą ar galima kažkaip pačiam sutvarkyti? Telefonui 3 metai ir anksčiau nusiskundimų neturėjau.
Mano K800 irgi kartais originalų kroviklį atpažįsta kaip neoriginalų. Jei prijungus prie PC, SE PC Suite kokius kontaktus mato, tuomet persikopijuok ir atsistatyk gamyklinius nustatymus
Sveiki,nutiko bėda su telefonu. Taigi tikiuosi paaiškinsiu suprantamai... Susirašinėjau,kai pasirodė pranešimas,kad atmintis perpildyta. Nežinau,ar tikrai dėl to,bet iš pradžių ištryniau kelis paveiksliukus. Kai vėl pasirodė tas pats pranešimas ištryniau kelis sms. Toliau man rašė ir ėjo sms į telefoną nuo draugės. Vėl pasirodė tas pats pranešimas,kad atmintis perpildyta. Tada pabandžiau ištrinti visus sms,kai telefonas ėmė ir išsijungė. Pabandžiau įjungti telefoną - neįsijungė. Bandžiau vėl ir vėl,kol pagaliau įsijungė. Deja nieko gero nebuvo. Kai įjungiau telefoną viskas buvo atsistatę į gamyklinius parametrus. Anglų kalba...tinklo nerodė ir baterija buvo ant išsikrovimo ribos,telefonų numeriai dingę,taip pat ir visi sms. Telefonas vėl išsijungė. Įjungiau įkroviklį,kad pradėtų krautis telefonas. Telefonas pats įsijungė ir pasirodė Sony ženkliukas. Vėliau turėjo pasirodyt ženkliukas,kad baterija kraunasi,bet jo nebuvo,rodė tik užrašą "Batery". Tada vėl pabandžiau įjungti telefoną. Jis įsiijungė,bet baterija nesikrovė. Tada paspaudžiau mygtuką,kur reguliuojamas garsas,ten rodė,kad vietos telefone yra,tik,kad baterija išsikrauna. Tada baigiau visus įkrovimus,išėmiau bateriją,vėl įdėjau ir pabandžiau įkrauti telefoną ir man angliškai išmetė užrašą,kad naudočiau tik originalią bateriją (bet juk ji tokia ir yra!).
Tad gal,kas nors galėtų paaiškinti,kas nutiko mano telefonui? Ar galėjo jis užlūžti nuo sms? Ir ką man dabar daryti? Nešti į taisyklą ar galima kažkaip pačiam sutvarkyti? Telefonui 3 metai ir anksčiau nusiskundimų neturėjau.
nenoriu jo keisti jis man dar gerai tarnauja. man reikia konverterio su kurio as galeciau konvertuoti kazkokio formato video i tinkanti siam telefonui formata (3gp ar mp4)
minduxs10 (2012-01-27, 12:28:50) rašė:
kazkas pasidare telefonui, kad kartais neveikia skaicius 8, skambinimo mygtukas ir i desni sona. kas gali patart ka daryt?
Laba diena, labai reikia pagalbos.. Noriu paklausti jusu, a jum nebuna tokios problemos, kad sitas telefonas pastringa ar tiesiog svisele uzgesta, kad ir rasant zinutes? Kiek man sake, tai reikia atnaujint si telefona, bet nelabai suprantu kaip.. Gal kas galit placiau paaiskint, su kokia programa ji atnaujint ir ar lb sunku? Lauksiu atsakymo :)
DJmobilus (2011-12-29, 20:20:36) rašė:
prastas telefonas,turejau toki,tai nepatiko mygtukai,ir pagal komentarus supratau,kad telefonas apskritai linkes i gedimus.
Nėra jau toks prastas. Į gedimus nėra linkęs, čia kaip kokį pataikai, dėl to gedimo kur aprašiau,tai garantinis nemokėjo savo darbo atlikti. Paskaityk apie w760 ten tikra griuvena, gerai,kad jo nepirkau spėjau pasidomėti...
Ernestas936 (2011-10-05, 21:13:09) rašė:
Sveiki.Prieš pasibaigiant garantiniui buvau nuvežes sakiau kad išvalytu ir pakeistu dali,kad su kitu kiti mane gerai girdėtų,išvalė ir pakeitė kažkokia ausine,ir vistiek tas pats,kas jam iš tikro galėtų būti? Kitas žmogus kalbėdamas su manim mane sunkiai girdi,ir kuo toliau tuo labiau pradeda jam šnypšti kalbant su manim ir trūkčioti pradeda,tai išvis manęs nebesupranta.
Gali viskas būti nuo telefono atnaujinimo versijos, pamegink isirasyt kita (butent tam regionui skirtą) turetu susitvarkyt
karolys (Svečias) (2011-11-05, 23:40:52) rašė:
Bet jus man pasakykit, kiek jums mazdaug laiko baterija? Na ,ivairiais reazimais, mazdaug. Pvz mano, tai ar sneku daug, ar mazai, ar isvis nesneku(na ir visa kita nieko su juo nedarau)- laiko baterija tik siektiek daugiau, kaip dvi paros :((((( Ir dar idomiausia, kad mazdaug panasiai tiek (iki triju paru) laike tiek naujas, tiek dabar panaudojus jau 3 metus. Be je, visokie kokie tik imanomi "navarotai", yra isjungti ir t.t. Programine iranga taip pats atnaujinta. na ir t.t. :(((((((((
Aš šį tela turiu jau virš 2metų, jei nesiklausant muzikos laiko nuo 3d iki 5d,o jei muzika kartais ir 2-3 dienas. Telefonas nebenaujas,tad trumpiau ir baterija tarnauja.
Galaxy Fold5 kompiuterio galia jūsų kišenėje.
Telefonas su išties dideliu ekranu leis jaustis kaip kino teatre. Tai gali būti puiki žaidimų konsolė arba kelių ekranų darbinis įrankis leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu. Įrenginys pasižymi galinga, aukščiausio lygio kamera. Telefonas sulenkiamas, kad lengvai tilptų jūsų rankose.
(Short Message Service)
Trumpųjų žinučių paslauga , reiškiantis daugelyje mobiliųjų telefonų esančią paslaugą, skirtą trumpųjų žinučių (liaudyje vadinamų "es-em-esais") siuntimui tarp mobiliųjų telefonų arba kitų panašių įrenginių. Trumpojoje žinutėje telpa 160 ženklų, tačiau kai kuriuose telefonuose jos gali būti ilgesnės, nes siųsdamas žinutę telefonas ją suskaido į keletą mažesnių. Trumposios žinutės gali būti naudojamos ir įvairioms paslaugoms užsakyti ir gauti, pvz., automobilio parkavimo, autobusų grafikų ir pan. SMS žinutės taip pat plačiai naudojamos įvairiems mokamiems žaidimams, balsavimams televizijoje.
PC Suite
"Nokia PC Suite"- kompiuterio programinės įrangos produktas, leidžiantis prisijungti "Nokia" prietaisą prie kompiuterio ir pasiekti, tvarkyti mobilųjį tūrinį.
video
Vaizdo įrašas :
Video įrašų formatai :
M-JPEG
MPEG-1
MPEG-2
MPEG-4
3GP , 3GPP , 3GP2 - mobilus telefona video , MMS .
Sveiki, kiek sis telefona turi garsiakalbiu ir kur jie yra?