Rašykite tik atsiliepimus apie .
Diskusijoms ir klausimams yra skirta kita forumo kategorija - "Viskas apie mobiliuosius telefonus".
Netinkami pranešimai bus trinami be papildomo perspėjimo.
turiu sita zveriuka :D as nokia 6300 išsikeiciau y sita zeurei geras tik kartais kai stpriau uzdarai issijungia :D kai 1 karta pamaciau tj atrode sunku naudotis bus bet apsipratau ir savas telas :) patariu pirkt toky :)
Na va atsitiko beda,po 2metu ir 7 menesiu naudojimo nukrito jis pas mane nuo laiptu ir dabar visiškai negroja garsiakalbis,gal kas zino kiek man atseitu remontas?
Sveiki, turiu toki sita telefona bet man yra su juo tokia beda.. Ykisu usb kabeli y pc po to y telefona ir pasirenku mass storage ir po to rodo kad neatjungt kol nepabaigsiu.. bet per pc nieko man nerodo, kame beda? aciu kad padedat ;]
Na be baterijos kraunant telefona neimanoma ijungti, taip ir turi buti manau :-) cia ne laptopas...
O siaip ijungus krautis kartais pavyksta dar ji ijungti kuriam laikui.
Nenutuokiu ka daryti, esu ne LT, cia ne lombardu krastas,kur uz 30lt gali gauti sena telefona...
Maciau LG Cookie Fresh akcija 85Eurai, bet noriu atgaivinti savo SE...
gal kas zino (Svečias) (2010-09-02, 18:17:27) rašė:
Problema tokia: laimes dalykas, jeigu isvis bepavyksta ijungti, jeigu ir ijungiu, ne uz ilgo issijungia.
Galvojau ,kad baterijoje esme, gal negauna kontakto, bet nemanau kad del to, gan stabilu ten
gal kas zino (Svečias) (2010-09-02, 18:17:27) rašė:
Problema tokia: laimes dalykas, jeigu isvis bepavyksta ijungti, jeigu ir ijungiu, ne uz ilgo issijungia.
Galvojau ,kad baterijoje esme, gal negauna kontakto, bet nemanau kad del to, gan stabilu ten
man gal igi su saviskiu taip buvo. kartais nepavykdavo ijungt, o jei paykdavo tik trumpam.pakeiciau batarke ir viskas gerai.pabandykit prijungt prie pakrovejo be batarkes, jei tas pats tai jau kazkas kito,jei normaliai veikia tai batarke.
Galaxy Fold5 kompiuterio galia jūsų kišenėje.
Telefonas su išties dideliu ekranu leis jaustis kaip kino teatre. Tai gali būti puiki žaidimų konsolė arba kelių ekranų darbinis įrankis leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu. Įrenginys pasižymi galinga, aukščiausio lygio kamera. Telefonas sulenkiamas, kad lengvai tilptų jūsų rankose.
Galimybė fotografuoti ir filmuoti .
Kokybė priklauso nuo optikos ir programinės įrangos .
BT
Bluetooth arba sutrumpintai BT - (angl. blue tooth - mėlynas dantis) asmeninių tinklų (PAN) belaidžio ryšio gamybinė specifikacija (sukurta Ericsson ).
Bluetooth leidžia keistis informacija tarp tokių įrenginių kaip delniniai ir paprasti asmeniniai kompiuteriai, mobilieji telefonai, nešiojami kompiuteriai, spausdintuvai ir skaitmeniniai fotoaparatai. Protokolas naudoja patikimą, visuotinai prieinamą artimo ryšio trumpųjų radijo bangų diapazoną (nelicencijuotos 2.45 GHz dažnio ISM bangos). Siekiant išvengti sąveikos su kitais tą patį dažnį naudojančiais protokolais naudojami 1 Mhz pločio 79 kanalai, keičiami 1600 kartus per sekundę.
SMS
(Short Message Service)
Trumpųjų žinučių paslauga , reiškiantis daugelyje mobiliųjų telefonų esančią paslaugą, skirtą trumpųjų žinučių (liaudyje vadinamų "es-em-esais") siuntimui tarp mobiliųjų telefonų arba kitų panašių įrenginių. Trumpojoje žinutėje telpa 160 ženklų, tačiau kai kuriuose telefonuose jos gali būti ilgesnės, nes siųsdamas žinutę telefonas ją suskaido į keletą mažesnių. Trumposios žinutės gali būti naudojamos ir įvairioms paslaugoms užsakyti ir gauti, pvz., automobilio parkavimo, autobusų grafikų ir pan. SMS žinutės taip pat plačiai naudojamos įvairiems mokamiems žaidimams, balsavimams televizijoje.
USB
(Universal Serial Bus)
Jungtis, kuria prie kompiuterio galime prijungti įvairius įrenginius, pavyzdžiui, MP3 grotuvus. USB 1.1 yra senesnis duomenų perdavimo per USB jungtį standartas. Jo maksimalus greitis siekia 1,4 MB/s. USB 2.0 yra apie 50 kartų spartesnis (57 MB/s).