Rašykite tik atsiliepimus apie .
Diskusijoms ir klausimams yra skirta kita forumo kategorija - "Viskas apie mobiliuosius telefonus".
Netinkami pranešimai bus trinami be papildomo perspėjimo.
Zasinas (Svečias) (2010-07-27, 20:31:27) rašė:
Toki pati ir as turiu jau 4 metai eina:) tai po 3,5 metu mikrofonas nusilpo kalbant kiti zmones sunkiai mane girdi bet seip liux telefonas ! :)
Pas drauges z550i, tai tos pacios problemos su mikrofonu :)
Zasinas (Svečias) (2010-07-27, 20:31:27) rašė:
Toki pati ir as turiu jau 4 metai eina:) tai po 3,5 metu mikrofonas nusilpo kalbant kiti zmones sunkiai mane girdi bet seip liux telefonas ! :)
Manajam irgi nusilpo :) Dar neblogai išsivaikščiojo į šalis lenkimo mechanizmas, apsitrynė šonai aplink klavą, nes pamečiau gumelę nuo mikrofono.
sweiki nusipirkau snd sita telefa uz 50lt is draugo, nu vnz man reikia turet du telefus ;D bet sis tlf yra parveztas is norvegijos, as noriu isirasyt lietuviu kalba.. kaip man taip padaryt? gal softa persirasyt?
taip pat turiu telefa 3 metus jokiu problemu jau nezinau kiek kartuiskrites buvo, batareika labai gerai laiko,naudoju ji daznai kaip modemu,tik tiek jis jau atsibodes
Geras telefonas, jau turiu virs 2 metu, jokiu problemu. Tik va uzkniso kazkoks "nesveikas" skambinetojas. Gal kas zinot, kaip uzblokuoti, kad neskambintu ir nesiuntinetu zinuciu?
sveikas pauliau jei kaune gyveni nuvaryk y baze kur tel pardavineji gausi kartu ir laida ir cd pirkti :) o jei siaip ne is kauno tai vaziuok y vietinius turgelius arba telefonu taisyklas gali rasti ar net uzsisakyti :D
Paulius (Svečias) (2009-09-24, 18:20:50) rašė:
Sveiki telefona jau turiu 2 metai viskas ore tik vat nezinauis kur gauti Tlefo CD ar iskur parsisiusti kad galeciau keltis dainas temas ir pan. Gal galit padeti . Aciu!!!
Sveiki telefona jau turiu 2 metai viskas ore tik vat nezinauis kur gauti Tlefo CD ar iskur parsisiusti kad galeciau keltis dainas temas ir pan. Gal galit padeti . Aciu!!!
Galaxy Fold5 kompiuterio galia jūsų kišenėje.
Telefonas su išties dideliu ekranu leis jaustis kaip kino teatre. Tai gali būti puiki žaidimų konsolė arba kelių ekranų darbinis įrankis leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu. Įrenginys pasižymi galinga, aukščiausio lygio kamera. Telefonas sulenkiamas, kad lengvai tilptų jūsų rankose.