Rašykite tik atsiliepimus apie .
Diskusijoms ir klausimams yra skirta kita forumo kategorija - "Viskas apie mobiliuosius telefonus".
Netinkami pranešimai bus trinami be papildomo perspėjimo.
sony tlf (Svečias)
2017-04-05, 19:48:49
|
sveiki,norejau paklausti kodel sony xperia m2 telefone kortele skaito bet jos neuzfiksuoja??
Albertas (Svečias) (2017-01-14, 21:19:49) rašė:
Turiu jau 1,5 metu. Esu juo patenkintas, nes nestringa, baterija laiko gerai palyginus su kitais išmaniaisias telefonais apie 2 paras smarkiai nesmaugiant. Žaidžiant ar žiūrint video apie 5 valandas.
tu turbut juokauji? nepamenu kito telefono, kuris man butu tiek nervu prigadines, po pusmecio pardaviau uz maziau nei puse rinkos kainos. tai gal is manes pirkai, galima sakyti uz dyka, tai tada kainos ir kokybes santykis atitinka :D
Turiu jau 1,5 metu. Esu juo patenkintas, nes nestringa, baterija laiko gerai palyginus su kitais išmaniaisias telefonais apie 2 paras smarkiai nesmaugiant. Žaidžiant ar žiūrint video apie 5 valandas.
Migle (Svečias) (2015-06-24, 23:04:32) rašė:
Kodel kur kaina parasyta kad 0.00 ? taip negali buti , man reikia kad butu kaina kad is kartu galima budu nusipirkti o ne 12men. 24 men. , gal kas zino ?
Jau nebėra prekyboje, bandyk ieškoti kituose salonuose.
Kodel kur kaina parasyta kad 0.00 ? taip negali buti , man reikia kad butu kaina kad is kartu galima budu nusipirkti o ne 12men. 24 men. , gal kas zino ?
Kad veiktu telefono automatinis vaizdo pasukimas neturi būti dėkle su magnetinukais. Pas mane taip pat buvo, nenaudoju jokio telefono dėklu ir veikia automatinis pasukimas,o galvojau kad per daug programų prisiuntes
buuudulis (2015-03-01, 18:33:59) rašė:
Susidūriau su problema. Telefoną turiu dar tik keturias dienas. Užstringa automatinis vaizdo pasukimas. Perkrovus telefoną viskas pasitaiso, bet po pusdienio vėl nebeveikia. Nustatymuose pajunginėjus vistiek nepradedą veikti. Norint kad pavertus 90 laipsniu kampu vaizdas persisuktu reikia vėl perkrauti telefą. Žiauriai nepatogu.
Gal kas nors susidūrėte su tokiu reikalu?
Teko skaityt, kad daugumai vartotojų šis bugas su akselerometru yra.
Susidūriau su problema. Telefoną turiu dar tik keturias dienas. Užstringa automatinis vaizdo pasukimas. Perkrovus telefoną viskas pasitaiso, bet po pusdienio vėl nebeveikia. Nustatymuose pajunginėjus vistiek nepradedą veikti. Norint kad pavertus 90 laipsniu kampu vaizdas persisuktu reikia vėl perkrauti telefą. Žiauriai nepatogu.
Gal kas nors susidūrėte su tokiu reikalu?
sony (Svečias) (2014-12-27, 22:14:44) rašė:
as norejau suzinoti ar si telefonas atsparus vadeniuj? ar stiklas nesibraizo ? ir kuris geresnis z3 ar m2 aqua
aišku kad z3 geresnis.
stiklas atsparus įbrėžimams, bet įbrėžimų vistiek gali atsirasti.
taip, atsparus vandeniui, bet skalbti jį skalbyklėje nerekomenduoju.
ne_matoma (2014-12-26, 01:53:04) rašė:
Sveiki, kuri patartumete pirkti si rageli ar Samsung i9300 Galaxy S III?
Šio privalumai prieš SIII - atsparumas vandeniui, LTE ryšys, talpesnė baterija, įbrėžimams atsparus ekranas. Visa kita SIII naudai. Tad žiūrint kas aktualiau.
Galaxy Fold5 kompiuterio galia jūsų kišenėje.
Telefonas su išties dideliu ekranu leis jaustis kaip kino teatre. Tai gali būti puiki žaidimų konsolė arba kelių ekranų darbinis įrankis leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu. Įrenginys pasižymi galinga, aukščiausio lygio kamera. Telefonas sulenkiamas, kad lengvai tilptų jūsų rankose.
Vaizdo įrašas :
Video įrašų formatai :
M-JPEG
MPEG-1
MPEG-2
MPEG-4
3GP , 3GPP , 3GP2 - mobilus telefona video , MMS .
IM
IM (Instant Messaging) tiesioginiai pranešimai tai bendravimo įrankis, leidžiantis naudotojams tiesiogiai kalbėtis siunčiant ir skaitant žinutes savo mobiliųjų telefonų ekranuose.
Ekranas
Ekranai būna spalvoti ir nespalvoti .
Spalvotų ekranų tipai : STN ,TFT , TFD , OLED , AMOLED
Spalvų kiekis :
Ekrano rezoliucija taškais :
Ekrano eilučių kiekis :
Ekrano reagavimas į apšvietimą :
Atminkite : Kuo didesnis , ryškesnis , kontrastingesnis ekranas tuo trumpiau laikys baterija .
LTE
"Long Term Evolution" - Tai kuriamas ketvirtosios kartos mobiliojo ryšio technologijų rinkinys. Jis užtikrins itin didelį duomenų perdavimo greitį ( iki 1G/s arba 1000Mb/s)